-70%
zoomable

Husă de protecție ultraslim pentru Iphone 6/6s

  • Original Price: 50 Lei
  • Discount price: 35 Lei
  • Economisești: 15 Lei
  • Disponibil: în limita stocului
Husele din plastic sunt extrem de apreciate datorită calității materialului care este foarte rezistent. Nu ar trebui să vă faceți probleme legate de amprente sau lovituri și căzături, deoarece husa din plastic este rezistentă și durabilă în timp, fiind accesorul protectiv perfect pentru telefonul dumneavoastră. În cazul în care doriți ca cel mai important accesoriu al dumneavoastră (telefonul), sa fie protejat de tot felul de elemente care îl pot deteriora, atunci alegeți să achiziționați husa din plastic.

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
060599599
Chișinău, Petru Rareș, 77/1
urmăresc 2
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close