Ofertă
zoomable

Pat-Canapea de colț

  • Discount price: 8060 Lei
Amenajarea locuinței adesea poate fi o problemă din cauza prețurilor exagerate de pe piață și mai prodomină și dorința de a crea o atmosferă deosebită. Fiecare element procurat reflectă stările și lumea noastră interioară. De aceea, la fabrica de mobilă „Confort” veți putea găsi paturi, canapele pe placul fiecăruia din familie.
Canapele de colț sunt perfecte pentru spațiile mici, fiind ușor amplasate în orice colț al camerei, la fel sunt confortabile și pentru somn datorită dimensiunilor încăpătoare.

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
+373 (22) 74-18-36
Chișinau, str.Mesager,19
urmăresc 1
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close