zoomable

În premieră în Moldova. Antrenamente BODYPUMP

  • Discount price: 0 Lei
BODYPUMP este un anterenament de forță care reprezintă o provocare pentru mușchii dvs și crește forța. Combinarea de exerciții și muzica perfectă Vă va ajuta maximal rapid să scăpați de kilogramele în plus și să vedeți rezultatul dorit. Programul întărește ligamentele și articulațiile, crește forța musculară și ameliorează relieful corpului fără creșterea excesivă a mușchilor în volum.

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
+37322502222
bulevardul Dacia, 31/1, Chișinău, Republica Moldova
bulevardul D.Cantemir, 6, Chișinău, Republica Moldova
urmăresc 0
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close