23 %
zoomable

Pentru bărbați stilați!

  • Original Price: 1100 Lei
  • Discount price: 850 Lei
  • Economisești: 250 Lei
  • Disponibil: în limita stocului
EtiquetteShoes- Noi nu suntem monotonul cu care te-ai obișnuit. Noi avem culoare. Avem caracter. Cu siguranță prietenii tăi deja sunt și prietenii noștri, clienți.
Cu toții facem parte din epoca „Prima Impresie Contează". Noi, bărbații, am devenit devoratorii modei și tendințelor fashion internaționale, urmăritorii de reviste cu luci, fashion bloguri, vânăm impresii, priviri, păreri. Un gentleman se cunoaște după încălțămintea pe care o poartă.
De aceea îți oferim șansa să te bucuri de o pereche de încălțăminte la un preț promoțional.
Cei mai stilați bărbați din Chișinău își găsesc perechea la noi. Vino acum și convinge-te singur. Te vom alinta cu modele exclusive din piele naturală sau pânză de la producători europeni.

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
0782 26 001
Chișinău, str. Bd. Decebal, 80/1
urmăresc 0
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close