25 %
zoomable

Cărți bestseller Grant Cardone!

  • Original Price: 1000 Lei
  • Discount price: 749 Lei
  • Economisești: 251 Lei
  • Disponibil: 10 set.
Nu poți delega educația ta !
Fie că vindeți produsul unei companii, sau vă vindeți ideea de a consuma produse sănătoase, absolut toate in viață trebuie să le percepem ca vînzări. De aceea Grant Cardone - renumitul businessman, multimilionar , expert si trainer in vânzări, autor a 4 cărți bestseller New York Times, oferă un set de cărți excepționale. În aceste cărți autorul redă tehnicile și principiile vânzării care sînt instrumente indispensabile pentru obținerea succesului în orice domeniu.

Oferta

Oferta include un set format din 2 cărți :
1 - Продай или продадут тебе : În care autorul explică amănunțit tehnicile și metodele, cunoașterea caror este obligatorie în cazul în care doriți să stăpîniți cu iscusință arta vînzărilor în orice domeniu.
2- Как закрывать сделки - În care sunt descrise 120 de metode cum de a încheia cu succes o afacere.

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
068745870
Chișinău, str. Ismail, 98/4
urmăresc 0
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close