Ofertă
zoomable

Set cești de cafea illy Art Colection

  • Discount price: 482 Lei
Când iubești ceva, nu există nimic mai plăcut decît să împărtășești asta cu ceilalți. Uite așa a apărut illy Art Colection de Robert Wilson: din dorința de a împărți cu toată lumea pasiunea sa pentru artă. Aceste excepționale cești de cafea vă oferă posibilitatea să vă bucurați de creativitatea artistului, atingerile sculptorului și aspectul acestora împreună cu cafeaua unicală illy.
Robert Wilson, fondator și director artistic al centrului The Watermill: laboratorul performanțelor, dedicat artelor, unde oamenii din diferite nivele sociale și țări pot cerceta și experimenta noi forme ale artei, distrugînd limitele acesteia.

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
0796 00 611
Chișinău, str. Grigore Vieru, 20
urmăresc 0
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close