-100%
zoomable

Joacă Mafia-GRATUIT!

  • Discount price: Gratis
Mafia este un joc intelectual și distractiv pentru diverse evenimente precum: corporative, zile de naștere, petreceri, sărbători pentru copii, team buildinguri etc.

La comandarea unui joc veți beneficia de o mulțime de emoții pozitive, prieteni noi, abilități de negociere și moderatori profesioniști care vă vor îndruma și modera pe parcursul jocului.

La fel, veți învăța să vă expuneți îndrăzneț gândurile, să vorbiți convingător, să ascultați atent, mințind privint în ochi, să simulați emoțiile și să citiți emoțiile celorlați jucători din mimică și gesturi.

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
79 11 66 11
Chișinău, str. Moscova, 3
urmăresc 0
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close