Ofertă
zoomable

Balsam pentru barbă „MANLY BEARD BALM”

  • Discount price: 300 Lei
Balsamul bărbătesc „MANLY BEARD BALM” este un remediu ideal pentru îngrijirea părului gros al bărbii.
Ingredientele naturale sunt alese astfel încât să asigure maximal condiţionare şi hidratare, în același timp să modeleze şi stileze barba.
Datorită acestui fapt, barba arată bine îngrijită, plăcută la atingere si plus la toate câştigi semnificativ în densitate și volum.
Astfel, dacă barba este înţepătore şi obraznică sau rară şi subţire, balsamul „MANLY BEAD BALM” e alegerea d-voastră corectă.

➢ Balsam pentru barbră „MАNLY BEARD BALM” - 30 ml

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
+373 60733999
urmăresc 5

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close