Ofertă
zoomable

Karaoke Pink Martini - Corporative de sărbători

  • Discount price: 0 Lei
A venit timpul să te gătești de o petrecere corporativă în ajunul sărbătorilor de iarnă? Karaoke Pink Martini vă propune dvs. și colegilor dvs. să întîmpinați Anul Nou într-un mod special! Suntem gata să vă organizăm o petrecere adevărată cu un prezentator profesionist, show programă și bucătărie delicioasă. Fiecare comandă a clientului este tratată individual iar echipa noastră vă va face să vă simțiți un superstar.

Condiții

Grăbiți-vă, locuri libere au rămas puține!
Pentru mai multe informații apelați: 0603 23 333

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
0603 23 333
Chișinău, Bd. Negruzzi, 3
urmăresc 0
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close