15 %
zoomable

Reducere la organizarea zilelor de naștere

  • Discount price: 0 Lei
Zilele de naştere sunt încărcate cu memoriile de ieri, cu bucuriile de azi şi cu visele de mâine. Fiecare dintre noi așteaptă cu nerăbdare această sărbătoare și își dorește să o petreacă frumos, cu amintiri plăcute și oameni dragi alături. Restaurantul Pivnușka-A95 vă vine în întâmpinare și vă oferă 15% reducere la organizarea zilei de naștere. Aici, petrecerea dumneavoastră va fi însoțită de un meniu select, bucate alese, pregătite cu multă dragoste și atenție, atmosferă plăcută și amintiri pe măsură.

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
+373 69 77 88 77
Chișinău, Mihai Viteazul, 20
urmăresc 1
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close