60 %
zoomable

StarBox 240

  • Original Price: 240 Lei
  • Discount price: 96 Lei
  • Economisești: 144 Lei
  • Disponibil:
Este timpul să se facă dreptate! Este timpul să primiți ceea ce meritați! Să beneficiați de cele mai calitative servicii și cele mai bune promoții la un preț rezonabil! De aceea, toată toamna, doar la StarNet – abonamentele sunt de la 60 de lei, echipamentele TV și Wi-Fi sunt cadou iar conectarea este gratuită.

La StarNet fiecare va găsi abonamentul care îi convine, plus un cadou și o reducere. Cu abonamentele Triple Play, care includ Internet, Televiziune și Telefonie, chiar și într-o zi ploioasă de toamnă, acasă, rămâneți mereu conectați la rețea și sunteți la curent cu evenimentele principale ale zilei. Iar cei care pur și simplu doresc să comunice cu prietenii sau să privească un film, pot beneficia de abonamentul Internet Only.
Odată conectați la StarNet, aveți acces la Internet cu viteza de până la 1000 Mbps. Cu telefonia StarVoice, comunicați gratuit și nelimitat în rețea, sunați de 10 ori mai ieftin la numerele de telefon mobil, fără nici o taxă de abonament. Doar televiziunea noastră interactivă – Magic TV Box, pe lângă 146 de canale TV de TOP, vă pune la dispoziție o serie de posibilități, opțiuni și aplicații, astfel ca: youtube, picassa, karaoke, mediaplayer, jocuri online, rețele de socializare și multe altele.

Pentru informații suplimentare puteți accesa site-ul companiei www.starnet.md iar pentru a beneficia de ofertele StarNet luați legătura cu cel mai apropiat oficiu al companiei noastre sau sunați la numărul: (022) 84.55.55.
Toamna aceasta abonamentele StarNet fac dreptate!

Oferta

Televiziune + Internet + Voce
120 canale SD+HD.
Viteză download: până la 200 Mbps prin fibră optică
Apeluri nelimitate și gratuite în rețea + 50 de minute naționale fix
1 Echipament TV cadou
Router wireless inclus
Conectare gratuită

Condiții

Pentru informații suplimentare puteți accesa site-ul companiei www.starnet.md iar pentru a beneficia de ofertele StarNet luați legătura cu cel mai apropiat oficiu al companiei noastre sau sunați la numărul: (022) 84.55.55.
Toamna aceasta abonamentele StarNet fac dreptate!

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
+373 (22) 84 55 55
urmăresc 2

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close