Ofertă
zoomable

Coș - cadou de sărbători de la Wine.md

  • Discount price: 785 Lei
O colecție plină de culoare marca Wine.md. Coșulețe cu diverse produse, realizate individual de echipa Wine.md. Cadouri perfecte pentru clienții, angajații sau familia dvs.
Oferta include:
Vin roșu sec INDIVIDO Fetească Neagră 0,75 l; Măsline verzi gigantice Casa Rinaldi de 310 gr; Cașcaval Parmezan Casa Rinaldi de 1000gr; Ulei Extra virgin Casa Rinaldi de 500 ml; Salam Napoli Belluci 400 gr; Lădiță din lemn dreptunghiulară; Acccesorii decorative de Revelion, folie pentru ambalaj.
Total 6 produse în lădiță.
Preț: 785 lei ( incl. TVA)

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
+373 69055724
Chișinău, str. Pușkin, 15
urmăresc 0
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close