Ofertă
zoomable

Coșuleț PINK CHRISTMAS

  • Discount price: 350 Lei
Dăruiește cadouri inspirate angajaților, clienților, familiei sau prietenilor. Coșulețele realizate individual de Wine.md vor crea sărbătorile de iarnă mai colorate, mai calde și mai fericite.
Oferta include:
Vin rosșu sec Rose de Purcari, 0,375l; Ceai Chelton Christmas Story 250 gr; Cutie ciocolată HEIDI MomentsCherry150gr; Praline HEIDI BQ Hazelnuts 120 gr; Ciocolată HEIDI GourmeteCherry 100 gr; Ciocolată HEIDI Dark 80 grin asortiment; Lădiță din lemn dreptunghiulara; Accesorii decorative de Revelion; Folie pentru ambalaj.
Total 7 produse în lădiță.
*Prețul include TVA

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
+373 69055724
Chișinău, str. Pușkin, 15
urmăresc 0
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close