Ofertă
zoomable

Coșulețul THE TRUFF

  • Discount price: 1225 Lei
O Colecţie plină de culoare, dinamism şi Unicitate de marca wine.md: praline şi bomboane fine, delicatese, spumante, vinuri moldoveneşti şi cele mai noi coşuri, cutii şi decoraţiuni conform ultimelor tendinţe în design.
Toate cadourile wine.md sunt pregătite manual, oferind o atenţie specială detaliilor din momentul ambalării, până la livrare.
Oferta include:
Pesto sos în ulei Casa Rinaldi180 gr; Ulei Extra virgin cu Trufa Casa Rinaldi 100 ml, Salam CampagnoloBelluci400 gr, Măsline verzi gigantice Casa Rinaldi 310 gr, Cremade Trufe albe Casa Rinaldi 80 gr, Cremade Trufe negre Casa Rinaldi 80 gr, Crema de oțet balsamic cu aromă de Trufe 150 ml, Capere în oțet Casa Rinaldi 210 gr, Nuga în asortiment 100 gr, Paste cu ou Fettuccine Casa Rinaldi 250gr, Lădiță din lemn dreptunghiulară; Accesorii decorative de Revelion; Folie pentru ambalaj.
Total 11 produse în lădiță.
*Prețul include TVA.

Bine ai venit la Reduceri.md - cea mai mare colecție de companii și branduri de Moldova!
La noi poți găsi reduceri la haine, reduceri la bilete de avion, reduceri la "Malldova" sau alege un laptop cu reducere sau un telefon ieftin, află despre promoții în restaurante!

Urmărește portalul Reduceri.md și fii la curent cu o mulțime de oferte fierbinți: oferte de iarna, oferte de crăciun 2016. Ține minte, cu noi toate prețurile sunt mai ieftine!

Cele mai mari reduceri din Chișinău sunt acum în Supermarket Nr 1, Pizza-mania Chișinău, reduceri la Unimarket Chișinău. De asemenea, liber găsești prețuri reduse, ca exemplu: prețuri la apartamente din Chișinău, prețuri la mobila in Moldova, oferte internet.

Nu uita, cu cardul de reduceri al portalului Reduceri.md primești și mai mari reduceri la toate produsele! Comandă chiar acum cardul de reduceri gratis!
Urmează Reduceri MD - economisește împreună cu noi!

Despre companie
+373 69055724
Chișinău, str. Pușkin, 15
urmăresc 0
Harta

Wrong E-mail

Show Wrong password

Login

Ai uitat parola?

Close

Wrong username

Wrong E-mail

Show Wrong password

Hide Wrong password

Trebuie sa cititi si sa acceptati conditiile

Close

Ai uitat parola? Introduceți adresa de e-mail și urmați instrucțiunile primite pe poșta electronică.

Wrong E-mail

Back to login form

Close